• Top kwaliteit & Service
  • 100% klanttevredenheid
  • Snel and veilige levering
  • Verzending via PostNL

Rizoma knipperlicht Sguardo

Productnummer: RIFR060B
Fabrikant: Rizoma

Stuur-einddop én ledknipperlicht in één, een mooiere integratie van een knipperlicht is bijna niet denkbaar, met daarbij ook nog eens de meest functionele positie voor een richtingaanwijzer; de stuur uiteinden.
Prijs en levering per stuk!

NOTE1: Bij combinatie met Rizoma bar-end spiegels RIBS071, RIBS145, RIBS232, RIBS300 of RIBS303 is de adapter RIBSFR001B of RIBSFR002B noodzakelijk. ( zie onderstaande gerelateerde producten )
NOTE2: Voor montage in het originele stuur van BMW R nine T, R nine T Scrambler, Racer en Urban G/S is de aanvullende adapter FR600B noodzakelijk.

Universeel Product
Gratis verzending vanaf € 75 (NL)
Gemakkelijk en veilig betalen
Beschikbaarheid:
5 a 8 werkdagen
Betaalmethodes
Technische details
Vervaardigd uit massief aluminium en geanodiseerd
2 weerstanden (per knipperlicht) inbegrepen
Voorzien van high intensity SMD led en E-keurmerk.
Montage handleiding
Te monteren in Ø 22 of Ø 25,4 mm (1 inch) holle stuureinden zonder obstakels. (bijv. lasproppen voor originele stuur-einddoppen.
Er wordt 650mm kabel meegeleverd om de kabel door het stuur te voeren
Er dient een gaatje van minimaal Ø 4,5mm in het stuur geboord te worden om de stekkers (één voor één) met kabel door te voeren naar de aansluitpunten.

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Rizoma spiegel-/knipperlicht bevestigingsadapter Sguardo
Voor Ø 25,4 mm stuur. Deze adapter is nodig wanneer men het Sguardo bar-end knipperlicht wil combineren met de bar-end spiegels RIBS070, RIBS144, RIBS300 of RIBS303Uitsluitend te bevestigen in volledig holle stuur-uiteinden, dus zonder obstakels (zoals bijv. draadproppen voor originele stuur-einddoppen).Prijs en levering per stuk.
Art. nr. RIBSFR001B

€ 30,00*
Rizoma spiegel-/knipperlicht bevestigingsadapter Sguardo
Voor Ø 22 mm stuur. Deze adapter is nodig wanneer men het Sguardo bar-end knipperlicht wil combineren met de bar-end spiegels RIBS070, RIBS144, RIBS300 of RIBS303Uitsluitend te bevestigen in volledig holle stuur-uiteinden, dus zonder obstakels (zoals bijv. draadproppen voor originele stuur-einddoppen).Prijs en levering per stuk.
Art. nr. RIBSFR002B

€ 30,00*