• Top kwaliteit & Service
  • 100% klanttevredenheid
  • Snel and veilige levering
  • Verzending via PostNL

Kettingset Ducati Scrambler Classic 2018

Artikel 1 tot 1 van de 1 in totaal
DC Kettingset Ducati Scrambler
Absoluut dé beste prijs-kwaliteitsverhouding, dat is DC Afam.Deze kettingkit bestaat uit een hoogwaardig voortandwiel, achtertandwiel en super sterke X-ring ketting met dezelfde maten als origineel.
Art. nr. DC-K4613

€ 158,00*

Afam kettingset

DC Afam biedt u een volledig gamma van hoogwaardige kettingsets die voldoen aan de eisen en prestaties van de hedendaagse motoren. Een keuze op basis van budget en discipline, in een geest van prestatie.DC kettingen zijn voorzien van QX-ringen welke zijn ontworpen ter verbetering van de dichting en de interne smering van de ketting, van essentieel belang voor het verbeteren van de levensduur, verminderen van wrijving en slijtage en het verhogen van de flexibiliteit en prestaties. Kettingsets zijn er o.a voor Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph en Yamaha

Hoogwaardige kettingen en tandwielen voor uw motor

Afam staat voor transmissie van wereldklasse. Meer dan 25 jaar ervaring op gebied van R&D op OffRoad en Racing niveau hebben geleid tot een uitgebreide know-how. Afam heeft met meer dan 7.000 referenties waarschijnlijk het grootste aanbod in tandwielen beschikbaar op de aftermarket. Afam's stalen tandwielen zijn meer dan enkel een vervangend product. Naast een breed gamma aan alternatieve vertandingen, overstijgt de kwaliteit van een AFAM stalen tandwiel deze van het OEM tandwiel. Alle voortandwielen zijn vervaardigd uit gehard staal van superieure kwaliteit voor extreme sterkte en slijtvastheid.