• Top kwaliteit & Service
  • 100% klanttevredenheid
  • Snel and veilige levering
  • Verzending via PostNL

Kentekenplaathouder Honda CB650F ABS 2015

Artikel 1 tot 5 van de 5 in totaal
Kentekenplaathouder Honda CB650F / CBR650F 2014-2020 Evotech
Kentekenplaathouder van Evotech.-wordt geleverd exclusief kentekenplaatverlichting en/of knipperlichten (zie opties)-verstelbaar-extreem licht-gemaakt van zwart geanodiseerde, laser uitgesneden aluminium onderdelen-kentekenplaat gedeelte gemaakt van techno-polymer materiaal met anti vibratie systeem-incl. set knipperlichtbeugeltjes (met 10mm gaten)-made with passion in Italy!
Art. nr. EVO-ESTR-0119

€ 100,00*
Kentekenplaathouder Honda CB650F vanaf 2014 Puig
Deze Puig kentekenplaathouder is model specifiek vervaardigd en past daardoor perfect op de originele onderkant / achterzijde.Vervaardigd uit een combinatie van staal en polyamide, waarbij het stalen gedeelte voorzien is van epoxy coating.Kentekenplaatverlichting en reflector zijn bij de levering inbegrepen, knipperlichten niet.
Art. nr. PU7100N

€ 80,00*
Rizoma kentekenplaathouder Honda CB650F 2015-2016 PT111B
Inclusief Led kentekenplaatverlichting en knipperlichthouders.Exclusief knipperlichten
Art. nr. RIPT111B

€ 149,00*
Rizoma Kentekenplaatverlichting EE190B
Plaatverlichting met de nieuwste LED SMD techniek
Art. nr. RIEE190B

€ 39,00*
Rizoma Universele Kentekenplaathouder PT061B
Verstelbaar, levering inclusief plaatverlichting, knipperlichthouders, reflector en plaathouder in diverse afmetingenVoor bevestigingsmaten / -mogelijkheden zie tekening beneden. NOTE! Dit is een universeel product, u dient zelf te beoordelen of  bevestiging mogelijk is !
Art. nr. RIPT061B

€ 129,00*

Rizoma kentekenplaathouder

Een kentekenplaathouder van Rizoma is vervaardigd uit zwart geanodiseerd aluminium en wordt geleverd inclusief Rizoma led kentekenplaatverlichting, twee verschillende maten nummerplaathouders, waarvan één geschikt voor de Nederlandse en Belgische kentekenplaat. Tevens wordt standaard een reflector en de bevestigingen voor Rizoma led knipperlichten meegeleverd. Uiteraard sluit een Rizoma kentekenplaathouder altijd perfect aan op de originele undertail van jouw motor.

Puig kentekenplaathouder

Puig kentekenplaathouders zijn gemaakt van gepoedercoat staal waardoor je verzekerd bent van goede kwaliteit. Voor de montage wordt een montagehandleiding meegeleverd. Ook is de hellingshoek van de kentekenplaathouder verstelbaar. Inclusief reflector met beugel. De kentekenplaathouder is speciaal voor jouw type motor ontworpen en wordt geleverd met bevestigingsgaten voor universele knipperlichten. Kentekenplaatverlichting is wettelijk verplicht en wordt meegeleverd. Ook zit er een rode reflector met bevestigingsbeugel bij. Neem voor onze knipperlichten eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.