• Top kwaliteit & Service
  • 100% klanttevredenheid
  • Snel and veilige levering
  • Verzending via PostNL

Kentekenplaathouder Honda CB600 Hornet 2012

Artikel 1 tot 3 van de 3 in totaal
Kentekenplaathouder Honda CB1000R / CBR600F / CB600F Evotech
Kentekenplaathouder van Evotech voor de Ducati Streetfighter 848 en 1100.-wordt geleverd exclusief kentekenplaatverlichting en/of knipperlichten (zie opties)-verstelbaar-extreem licht-gemaakt van zwart geanodiseerde, laser uitgesneden aluminium onderdelen-kentekenplaat gedeelte gemaakt van techno-polymer materiaal met anti vibratie systeem-incl. set knipperlichtbeugeltjes (met 10mm gaten)-made with passion in Italy!
Art. nr. EVO-ESTR-0113

€ 99,00*
Rizoma Kentekenplaatverlichting EE190B
Plaatverlichting met de nieuwste LED SMD techniek
Art. nr. RIEE190B

€ 45,00*
Rizoma Universele Kentekenplaathouder PT061B
Verstelbaar, levering inclusief plaatverlichting, knipperlichthouders, reflector en plaathouder in diverse afmetingenVoor bevestigingsmaten / -mogelijkheden zie tekening beneden. NOTE! Dit is een universeel product, u dient zelf te beoordelen of  bevestiging mogelijk is !
Art. nr. RIPT061B

€ 139,00*

Rizoma kentekenplaathouder

Een kentekenplaathouder van Rizoma is vervaardigd uit zwart geanodiseerd aluminium en wordt geleverd inclusief Rizoma led kentekenplaatverlichting, twee verschillende maten nummerplaathouders, waarvan één geschikt voor de Nederlandse en Belgische kentekenplaat. Tevens wordt standaard een reflector en de bevestigingen voor Rizoma led knipperlichten meegeleverd. Uiteraard sluit een Rizoma kentekenplaathouder altijd perfect aan op de originele undertail van jouw motor.

Puig kentekenplaathouder

Puig kentekenplaathouders zijn gemaakt van gepoedercoat staal waardoor je verzekerd bent van goede kwaliteit. Voor de montage wordt een montagehandleiding meegeleverd. Ook is de hellingshoek van de kentekenplaathouder verstelbaar. Inclusief reflector met beugel. De kentekenplaathouder is speciaal voor jouw type motor ontworpen en wordt geleverd met bevestigingsgaten voor universele knipperlichten. Kentekenplaatverlichting is wettelijk verplicht en wordt meegeleverd. Ook zit er een rode reflector met bevestigingsbeugel bij. Neem voor onze knipperlichten eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.