• Top kwaliteit & Service
  • 100% klanttevredenheid
  • Snel and veilige levering
  • Verzending via PostNL

Kentekenplaathouder Aprilia RSV4 Factory APRC SE 2012

Artikel 1 tot 4 van de 4 in totaal
Kentekenplaathouder Aprilia RSV4 / Tuono V4 alle modellen Puig
Deze Puig kentekenplaathouder is model specifiek vervaardigd en past daardoor perfect op de originele onderkant / achterzijde.Vervaardigd uit een combinatie van staal en polyamide, waarbij het stalen gedeelte voorzien is van epoxy coating.Kentekenplaatverlichting en reflector zijn bij de levering inbegrepen, knipperlichten niet.
Art. nr. PU4978N

€ 105,00*
Rizoma kentekenplaathouder Aprilia RSV4 / Tuono V4
Kentekenplaathouder, inclusief kentekenplaatverlichting en knipperlichtbevestigingExclusief knipperlichten
Art. nr. RIPT800B

€ 169,00*
Rizoma Kentekenplaatverlichting EE190B
Plaatverlichting met de nieuwste LED SMD techniek
Art. nr. RIEE190B

€ 45,00*
Rizoma Universele Kentekenplaathouder PT061B
Verstelbaar, levering inclusief plaatverlichting, knipperlichthouders, reflector en plaathouder in diverse afmetingenVoor bevestigingsmaten / -mogelijkheden zie tekening beneden. NOTE! Dit is een universeel product, u dient zelf te beoordelen of  bevestiging mogelijk is !
Art. nr. RIPT061B

€ 139,00*

Rizoma kentekenplaathouder

Een kentekenplaathouder van Rizoma is vervaardigd uit zwart geanodiseerd aluminium en wordt geleverd inclusief Rizoma led kentekenplaatverlichting, twee verschillende maten nummerplaathouders, waarvan één geschikt voor de Nederlandse en Belgische kentekenplaat. Tevens wordt standaard een reflector en de bevestigingen voor Rizoma led knipperlichten meegeleverd. Uiteraard sluit een Rizoma kentekenplaathouder altijd perfect aan op de originele undertail van jouw motor.

Puig kentekenplaathouder

Puig kentekenplaathouders zijn gemaakt van gepoedercoat staal waardoor je verzekerd bent van goede kwaliteit. Voor de montage wordt een montagehandleiding meegeleverd. Ook is de hellingshoek van de kentekenplaathouder verstelbaar. Inclusief reflector met beugel. De kentekenplaathouder is speciaal voor jouw type motor ontworpen en wordt geleverd met bevestigingsgaten voor universele knipperlichten. Kentekenplaatverlichting is wettelijk verplicht en wordt meegeleverd. Ook zit er een rode reflector met bevestigingsbeugel bij. Neem voor onze knipperlichten eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.