• Top kwaliteit & Service
  • 100% klanttevredenheid
  • Snel en betrouwbaar
  • Verzending via PostNL

Bagage dragers Triumph Tiger 800 2014

Artikel 1 tot 5 van de 5 in totaal
Hepco en Becker bagage drager verbreder Triumph Tiger 800 /XC 2010-2014
Deze handige bagagedrager verbreder van Hepco&Becker zorgt voor een stabiele bevestiging van bijvoorbeeld een bagagerol of (grotere) tas.Zie ook gerelateerde producten onderaan.
Art. nr. HE80075050001

€ 99,00*
Hepco en Becker bagagerek Triumph Tiger 800 /XC 2011-2014 C-Bow
C-Bow snelbevestiging voor alle Hepco&Becker zijtassen met C-Bow bevestiging.De C-Bow tassen zijn met een simpele handeling aan de drager te bevestigen en weer af te halen.De tassen kunnen met een slot aan de drager vastgezet worden.Voor meer info zie onderstaande video en montage info.Voor bijbehorende C-Bow tassen zie gerelateerde producten hieronder.
Art. nr. HE63075050001

€ 196,00*
Hepco en Becker bevestiging tanktas
Lock-it snel wissel tankring voor diverse modellen tanktassen van Hepko&Becker.-vernieuwd magnetisch Lock-it systeem.-inclusief afdekkapjes om de magneten te beschermen.-compleet met bevestigingsmateriaal.-met montagehandleidingZie ook onderstaande videoVoor bijbehorende tanktassen zie gerelateerde producten hieronder.
Art. nr. HE506001-6

€ 49,95*
Hepco en Becker rek topkoffer Triumph Tiger 800 /XC 2011-2014
Zeer stabiele drager voor topkoffer van Hepco & Becker vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in de kleur zwart.Let op: om deze drager te kunnen monteren moet de originele drager ook gemonteerd zijn. De drager van Hepco&Becker wordt op deze drager gemonteerd.Kies uw topkoffer onderaan bij gerelateerde producten.
Art. nr. HE65075050101

€ 137,00*
Hepco en Becker rek zijkoffers Triumph Tiger 800 /XC 2011-2014
Hepco&Becker kofferrek Lock-it voor de bevestiging van Hepco&Becker zijkoffers.De kofferrekken van Hepco&Becker zijn gemaakt van dubbelwandige stalen buizen en zijn voor iedere motor specifiek ontworpen.Lock-it systeem: Het kofferrek wordt aan de motor bevestigd met speciale Lock-it bouten waardoor het rek snel en eenvoudig te monteren en te demonteren is. Wanneer het rek niet gemonteerd zit, ziet u alleen de Lock-it bevestigingspunten.U hoeft dus niet meer met een kofferrek aan uw motor rond te rijden als u het niet gebruikt.Bekijk onderstaande video eens om te zien hoe het werkt!Het betreft hier een asymmetrische zijdragerset. Aan de kant van de uitlaatdemper is het kofferrek verder van de achterzijde van de motor gemonteerd. Om de kofferset ongeveer symmetrisch te houden kan er gekozen worden voor een enduroset. Hierbij is de koffer aan de uitlaatzijde smaller dan aan de niet-uitlaatzijde, deze optie is er bij de Xplorer en Junior zijkoffers.Voor bijpassende zijkoffers zie gerelateerde producten hieronder
Art. nr. HE65075050001

€ 275,00*

Hepco & Becker

Begin jaren 80 begon Hepco&Becker met het ontwikkelen en produceren van motor bagagerekken en motor koffers. Een nieuw marktsegment met dragers die speciaal voor elk individueel model ontworpen en op maat gemaakt werden. Tegenwoordig kunnen meer dan 650 verschillende motoren - van 25 jaar tot hagelnieuw - voorzien worden van Hepco&Becker motor bagagedragers. Een dergelijk breed aanbod is uniek in de wereld. Het programma werd in de loop der jaren nog uitgebreid met een groot aantal producten. Hepco&Becker ontwikkelt en produceert naast een groot aantal verschillende soorten bagagesystemen en koffers ook motor valbeugels, middenbokken, sportracks, soft luggage, custom artikelen en nog veel meer. De kwaliteitsproducten van Hepco&Becker zijn inmiddels een begrip in Nederland met snelle leveringen, hoge kwaliteit en echte specialisten op bagagegebied in de breedste zin.