• Top kwaliteit & Service
  • 100% klanttevredenheid
  • Snel and veilige levering
  • Verzending via PostNL

Bagage dragers Triumph Speed Triple 1050 RS 2020

Artikel 1 tot 3 van de 3 in totaal
Hepco en Becker bagage drager Triumph Speed Triple 1050 2016-2019 Sportrack
Een Sportrack is de oplossing om eenvoudig bagage mee te kunnen nemen op uw motor!De bevestiging is eenvoudig, het Sportrack wordt in plaats van het duozadel geklikt.Op een Sportrack kan bijvoorbeeld een topkoffer, tas of een verbreder geplaatst worden.Tevens zijn er o.a speciale Rear Bags verkrijgbaar voor deze Sportrack met het snel wissel systeem "Lock-it", zie gerelateerde producten hieronder U kunt hieronder een demonstratie filmpje bekijken.
Art. nr. HE67075480001

€ 197,00*
Hepco en Becker bagagerek Triumph Speed Triple 1050 vanaf 2016 C-Bow
C-Bow snelbevestiging voor alle Hepco&Becker zijtassen met C-Bow bevestiging.De C-Bow tassen zijn met een simpele handeling aan de drager te bevestigen en weer af te halen.De tassen kunnen met een slot aan de drager vastgezet worden.Voor meer info zie onderstaande video en montage info.Voor bijbehorende C-Bow tassen zie gerelateerde producten hieronder.
Art. nr. HE63075480001

€ 196,00*
Hepco en Becker bevestiging Tanktas Triumph Speed Triple 1050 S/R vanaf 2016
Lock-it snel wissel tankring voor diverse modellen tanktassen van Hepko&Becker.-vernieuwd magnetisch Lock-it systeem.-inclusief afdekkapjes om de magneten te beschermen.-compleet met bevestigingsmateriaal.-met montagehandleidingZie ook onderstaande videoVoor bijbehorende tanktassen zie gerelateerde producten hieronder.
Art. nr. HE50675480009

€ 49,95*

Hepco & Becker

Begin jaren 80 begon Hepco&Becker met het ontwikkelen en produceren van motor bagagerekken en motor koffers. Een nieuw marktsegment met dragers die speciaal voor elk individueel model ontworpen en op maat gemaakt werden. Tegenwoordig kunnen meer dan 650 verschillende motoren - van 25 jaar tot hagelnieuw - voorzien worden van Hepco&Becker motor bagagedragers. Een dergelijk breed aanbod is uniek in de wereld. Het programma werd in de loop der jaren nog uitgebreid met een groot aantal producten. Hepco&Becker ontwikkelt en produceert naast een groot aantal verschillende soorten bagagesystemen en koffers ook motor valbeugels, middenbokken, sportracks, soft luggage, custom artikelen en nog veel meer. De kwaliteitsproducten van Hepco&Becker zijn inmiddels een begrip in Nederland met snelle leveringen, hoge kwaliteit en echte specialisten op bagagegebied in de breedste zin.