• Top kwaliteit & Service
  • 100% klanttevredenheid
  • Snel en betrouwbaar
  • Verzending via PostNL

Rizoma onderdelen en accessoires; een klasse apart!

Rizoma ontwerpt en produceert exclusieve onderdelen en accessoires van zeer hoge kwaliteit en afwerking voor motor en motorscooter.
Rizoma’s ontwerpen combineren stijlvol en oogstrelend Italiaans design met een hoge mate van functionaliteit en kwaliteit.
In tegenstelling tot de meeste andere fabrikanten ontwerpt en produceert Rizoma alles in eigen huis in Ferno vlakbij Milaan, zodat de hoogst mogelijke kwaliteit te alle tijde gegarandeerd kan worden.
Het Rizoma design wordt vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard, dus let op met ‘goedkope’ kopieën!
Elk Rizoma product wordt zeer zorgvuldig gefabriceerd, meermaals gecontroleerd, stijlvol verpakt en verzonden over de gehele wereld.
Rizoma accessoires zijn absoluut uniek en met passie gemaakt, zij maken dan ook jouw passie, jouw motor uniek.
De Rizoma spiegelshandvattenreservoirshendels etc. worden vervaardigd uit hoogwaardig massief aluminium, terwijl de Rizoma knipperlichten steeds de meest innovatieve techniek bevatten in extreem minimalistisch formaat en design.
Wij distribueren en verkopen al meer dan 20 jaar Rizoma in Nederland en België, dus voor een gedegen advies en productkennis ben je bij ons aan het juiste adres.

Selecteer bovenaan jouw motor om alleen de voor jouw relevante onderdelen te zien.

Rizoma

Artikel 1 tot 24 van de 660 in totaal
Rizoma tas haak Vespa GTS vanaf 2023
Het design van deze Rizoma tas haak is afgestemd op de meer vierkante lijnen van de 2023 Vespa.Dankzij de ingebouwde drukveer is de haak makkelijk en snel te openen en te sluiten.
Art. nr. RIZVP030

€ 119,00*
Rizoma achterspatbord
Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, zonder gaten en niet te combineren met plaathouders RIPT662B en RIPT665B
Art. nr. RIZTH051B

€ 235,00*
Rizoma achterspatbord Ducati Monster 937
Innovatief design geheel in lijn met contouren van de Monster 937.Vervaardigd uit hoge kwaliteit carbon (autoclave).
Art. nr. RIZDM154K

€ 239,00*
Rizoma adaptors voor Leggera knipperlichten Panigale V4 / V2
Voor bevestiging van de Rizoma knipperlichten Leggera in de kuip zoals afgebeeld voor Ducati Panigale V4 / V2.Prijs en levering per paar.
Art. nr. RIFR438B

€ 25,00*
Rizoma afdekplaatjes voor spiegelgaten
Mooie afdekplaatjes voor de spiegelgaten in de stroomlijn na montage van bijv. Rizoma spiegels op het stuur of stuureinde.Vervaardigd uit massief aluminium en een mooie integratie met de stroomlijn van de Forza 750.Prijs en levering per paar.
Art. nr. RIBS799B

€ 122,50*
Rizoma afdichtingen spiegelbevestiging Yamaha Tmax vanaf 2022
Indien de originele spiegels vervangen worden door spiegels die op het stuur gemonteerd worden, kun je met deze mooie afdekplaatjes de openingen in de stroomlijn mooi afwerken.Prijs en levering per paar.
Art. nr. RIZYF049

€ 139,00*
Rizoma airbox covers BMW R nine T vanaf 2021
Volledig uit een massief blok aluminium 3D gefreesd.Levering per paar.
Art. nr. RIZBW100BA

€ 989,00*
Rizoma bar end spiegel Spirit RS zwart
Deze bar-end spiegel wordt bevestigd aan de binnenzijde van het stuur-uiteinde, hiervoor heeft u in veruit de meeste gevallen een adapter nodig. Prijs en levering is per stuk.Indien u uw model geselecteerd heeft wordt de juiste adapter hieronder getoond.Bij montage op een Rizoma stuur is de aanvullende adapter RILP200B noodzakelijk
Art. nr. RIBS192B

Varianten beschikbaar
€ 149,00*
Rizoma bar end spiegel adapter MA434
Universele bevestiging in het zwart voor de Rizoma Reverse spiegels en de Eccentrico; RIBS071, RIBS145 en RIBS232, prijs en levering per stuk.Voor sommige modellen zijn aanvullende adapters noodzakelijk, deze worden getoond na model- en spiegel selectie bij desbetreffende spiegel.Klembereik spanbus is van 13,5 mm tot 20 mm inwendige stuurdiameter.
Art. nr. RIMA434B

€ 22,50*
Rizoma bar end spiegel Cut-Edge
De Rizoma Cut-Edge spiegel is vervaardigd uit massief aluminium middels hoge precisie CNC freeswerk, hetgeen resulteert in een uitermate hoog afweringsniveau.De instelmogelijkheden zijn bijna oneindig, waardoor je altijd de voor jou beste positionering zult vinden.Het spiegelglas is asferisch gevormd, waardoor een breder gezichtsveld ontstaat dan bij traditionele spiegels.De Cut-Edge spiegel wordt geleverd inclusief bevestigingsmiddelen. Zie het tabblad Technische details voor meer info .LET OP! Linkse en/of rechtse uitvoering beschikbaar (vanaf rijder positie gezien). Maak je keuze hieronder
Art. nr. RIBS295/296

€ 199,00*
Rizoma bar end spiegel Eccentrico zwart
Links en rechts zijn identiek, prijs en levering gaat per stuk.Voor een stabiele montage adviseren wij de Rizoma adapter RIMA434B, zie onderaan deze pagina.Voor Kawasaki (m.u.v. Z650 2017>) met origineel stuur adviseren wij de Puig adapter PU9584NZie info hieronder voor meer details.
Art. nr. RIBS145B

Varianten beschikbaar
€ 149,00*
Rizoma bar end spiegel Lunar
Deze bijzonder karaktervolle bar-end spiegel, luisterend naar de naam Lunar, is (net zoals de meeste Rizoma producten) volledig vervaardigd uit een massief blok hoogwaardig aluminium.De Lunar bewijst dat oogstrelend design en functionaliteit zeer goed hand in hand kunnen.Prijs en levering is per stuk en alleen leverbaar in zwart.Deze spiegel wordt bevestigd aan de binnenzijde van het stuur uiteinde, hiervoor heeft u in veruit de meeste gevallen een adapter nodig.Indien u uw model geselecteerd heeft wordt de juiste adapter hieronder getoond.Bij montage op een Rizoma stuur is de aanvullende adapter RILP200B noodzakelijk
Art. nr. RIBS315BM

€ 199,00*
Rizoma bar end spiegel Quantum End alum. mat
Leverbaar in 2 kleuren, prijs en levering is per stuk.Deze spiegel biedt dankzij het gebruik van convex spiegelglas een royaal zicht naar achteren.Daarnaast heeft u met deze bar-end spiegels geen last van uw armen in beeld, hetgeen met een 'gewone' spiegel bijna onvermijdelijk is.Deze spiegel wordt bevestigd aan de binnenzijde van het stuur uiteinde, hiervoor heeft u in veruit de meeste gevallen een adapter nodig.Indien u uw model geselecteerd heeft wordt de juiste adapter hieronder getoond.Bij montage op een Rizoma stuur is de aanvullende adapter RILP200B noodzakelijk
Art. nr. RIBS211A

Varianten beschikbaar
€ 149,00*
Rizoma bar end spiegel Reverse Radial bronze 21
Links en rechts zijn identiek, prijs en levering gaat per stuk.Voor een stabiele montage adviseren wij de Rizoma adapter RIMA434B, zie onderaan deze pagina.Voor Kawasaki (m.u.v. Z650 2017>) met origineel stuur adviseren wij de Puig adapter PU9584NZie info hieronder voor meer details.
Art. nr. RIBS232Z

Varianten beschikbaar
€ 159,00*
Rizoma bar end spiegel Reverse Retro bronze 21
Links en rechts zijn identiek, prijs en levering gaat per stuk.Voor een stabiele montage adviseren wij de Rizoma adapter RIMA434B, zie onderaan deze pagina.Voor Kawasaki (m.u.v. Z650 2017>) met origineel stuur adviseren wij de Puig adapter PU9584NZie info hieronder voor meer details.
Art. nr. RIBS071Z

Varianten beschikbaar
€ 109,00*
Rizoma bar end spiegel Spy-Arm Ø 80 mm zwart
- Hoge kwaliteit convex en ontspiegeld glas.- Vervaardigd uit massief aerospace aluminium.- 3D gemachined.- Toepasbaar op 22mm stuur alsook op 25,4mm (1 inch) stuur.Deze spiegel wordt bevestigd aan de binnenzijde van het stuur uiteinde, hiervoor heeft u in veruit de meeste gevallen een adapter nodig.Indien u uw model geselecteerd heeft wordt de juiste adapter hieronder getoond.Bij montage op een Rizoma stuur is de aanvullende adapter RILP200B noodzakelijk
Art. nr. RIBS303B

Varianten beschikbaar
€ 179,00*
Rizoma bar end spiegel Spy-Arm Ø 94,5mm zwart
- Hoge kwaliteit convex en ontspiegeld glas.- Vervaardigd uit massief aerospace aluminium.- 3D gemachined.- Toepasbaar op 22mm stuur alsook op 25,4mm (1 inch) stuur.Deze spiegel wordt bevestigd aan de binnenzijde van het stuur uiteinde, hiervoor heeft u in veruit de meeste gevallen een adapter nodig.Indien u uw model geselecteerd heeft wordt de juiste adapter hieronder getoond.Bij montage op een Rizoma stuur is de aanvullende adapter RILP200B noodzakelijk
Art. nr. RIBS300B

Varianten beschikbaar
€ 189,00*
Rizoma bar end spiegel Spy-R Ø 57 mm alu mat
De Spy R serie Rizoma spiegels zijn leverbaar in 3 afmetingen, dit is de kleinste van de 3.Deze spiegel biedt dankzij het gebruik van convex spiegelglas een royaal zicht naar achterenDaarnaast heeft u met deze bar-end spiegels geen last van uw armen in beeld, hetgeen met een 'gewone' spiegel bijna onvermijdelijk is. Prijs en levering is per stuk.Deze spiegel wordt bevestigd aan de binnenzijde van het stuur uiteinde, hiervoor heeft u in veruit de meeste gevallen een adapter nodig.Indien u uw model geselecteerd heeft wordt de juiste adapter hieronder getoond.Bij montage op een Rizoma stuur is de aanvullende adapter RILP200B noodzakelijk
Art. nr. RIBS185A

Varianten beschikbaar
€ 149,00*
Rizoma bar end spiegel Spy-R Ø 80 mm zwart
De Spy R serie Rizoma spiegels zijn leverbaar in 3 afmetingen.Deze spiegel biedt dankzij het gebruik van convex spiegelglas een royaal zicht naar achterenDaarnaast heeft u met deze bar-end spiegels geen last van uw armen in beeld, hetgeen met een 'gewone' spiegel bijna onvermijdelijk is.Prijs en levering is per stuk.Deze spiegel wordt bevestigd aan de binnenzijde van het stuur uiteinde, hiervoor heeft u in veruit de meeste gevallen een adapter nodig.Indien u uw model geselecteerd heeft wordt de juiste adapter hieronder getoond.Bij montage op een Rizoma stuur is de aanvullende adapter RILP200B noodzakelijk
Art. nr. RIBS285B

Varianten beschikbaar
€ 159,00*
Rizoma bar end spiegel Spy-R Ø 94,5 mm zwart
De Spy R serie Rizoma spiegels zijn leverbaar in 3 afmetingen.Deze spiegel biedt dankzij het gebruik van convex spiegelglas een royaal zicht naar achterenDaarnaast heeft u met deze bar-end spiegels geen last van uw armen in beeld, hetgeen met een 'gewone' spiegel bijna onvermijdelijk is. Prijs en levering is per stuk.Deze spiegel wordt bevestigd aan de binnenzijde van het stuur uiteinde, hiervoor heeft u in veruit de meeste gevallen een adapter nodig.Indien u uw model geselecteerd heeft wordt de juiste adapter hieronder getoond.Bij montage op een Rizoma stuur is de aanvullende adapter RILP200B noodzakelijk
Art. nr. RIBS294B

Varianten beschikbaar
€ 179,00*
Rizoma bar-end adapter BS816B
Stuureind adapter voor 1 inch Triumph stuur t.b.v bevestiging Rizoma pro-guard, stuureinddoppen of bar-end spiegels
Art. nr. RIBS816B

€ 21,00*
Rizoma bar-end adapter LP200
Universele adapter voor pro-guard en bar-end spiegelsKlemt in het stuur-uiteinde, geschikt voor inwendige diameters vanaf 13 t/m 20mmNOTE! Indien voor Kawasaki Z650/Z900 2017> dan alleen toepasbaar i.c.m Rizoma stuur!
Art. nr. RILP200B

€ 14,00*
Rizoma bar-end adapter LP310
Triumph adapter voor pro-guard en bar-end spiegels
Art. nr. RILP310B

€ 14,00*
Rizoma bevestiging voor remvloeistof reservoirs
Voor de bevestiging van de remvloeistof reservoirs, indien de stuur spiegels vervangen worden door bar-end spiegels.Vervaardigd uit massief RVS.
Art. nr. RICT410A

€ 39,95*