• Top kwaliteit & Service
  • 100% klanttevredenheid
  • Snel and veilige levering
  • Verzending via PostNL

Bagage dragers Suzuki GSX-S750 ABS 2018

Artikel 1 tot 3 van de 3 in totaal
Bagage drager Suzuki GSX-S750 vanaf 2017 Sportrack
Een Sportrack is de oplossing om eenvoudig bagage mee te kunnen nemen op uw motor!De bevestiging is eenvoudig, het Sportrack wordt in plaats van het duozadel geklikt.Op een Sportrack kan bijvoorbeeld een topkoffer, tas of een verbreder geplaatst worden.LET OP! de sluitplaat van het originele duozadel moet overgezet worden op het sportrack, deze wordt niet meegeleverd. Zie montage info. Deze kan evt. via de Suzuki dealer besteld worden.Tevens zijn er o.a speciale Rear Bags verkrijgbaar voor deze Sportrack met het snel wissel systeem "Lock-it", zie gerelateerde producten hieronder U kunt hieronder een demonstratie filmpje bekijken.
Art. nr. HE67035400001

€ 169,00*
Bagagerek Suzuki GSX-S750 vanaf 2017 C-Bow
C-Bow snelbevestiging voor alle Hepco&Becker zijtassen met C-Bow bevestiging.De C-Bow tassen zijn met een simpele handeling aan de drager te bevestigen en weer af te halen.De tassen kunnen met een slot aan de drager vastgezet worden.Voor meer info zie onderstaande video en montage info.Voor bijbehorende C-Bow tassen zie gerelateerde producten hieronder.
Art. nr. HE63035400001

€ 196,00*
Bevestiging Tanktas Suzuki GSX-S750 vanaf 2017
Lock-it snel wissel tankring voor tanktassen van Hepco&Becker -vernieuwd magnetisch Lock-it systeem.-inclusief afdekkapjes om de magneten te beschermen.-compleet met bevestigingsmateriaal.-met montagehandleiding-passend op alle Suzuki modellen met een 5 bouten tankdopbevestigingZie ook onderstaande videoVoor bijbehorende tanktassen zie gerelateerde producten hieronder.
Art. nr. HE50635400009

€ 49,95*

Hepco & Becker

Begin jaren 80 begon Hepco&Becker met het ontwikkelen en produceren van motor bagagerekken en motor koffers. Een nieuw marktsegment met dragers die speciaal voor elk individueel model ontworpen en op maat gemaakt werden. Tegenwoordig kunnen meer dan 650 verschillende motoren - van 25 jaar tot hagelnieuw - voorzien worden van Hepco&Becker motor bagagedragers. Een dergelijk breed aanbod is uniek in de wereld. Het programma werd in de loop der jaren nog uitgebreid met een groot aantal producten. Hepco&Becker ontwikkelt en produceert naast een groot aantal verschillende soorten bagagesystemen en koffers ook motor valbeugels, middenbokken, sportracks, soft luggage, custom artikelen en nog veel meer. De kwaliteitsproducten van Hepco&Becker zijn inmiddels een begrip in Nederland met snelle leveringen, hoge kwaliteit en echte specialisten op bagagegebied in de breedste zin.