• Top kwaliteit & Service
  • 100% klanttevredenheid
  • Snel and veilige levering
  • Verzending via PostNL

Bagage dragers Ducati Multistrada V4 S 2022

Artikel 1 tot 4 van de 4 in totaal
Bagagedrager verbreder Ducati Multistrada V4 / S / Sport vanaf 2021
Deze handige bagagedrager verbreder van Hepco&Becker zorgt voor een stabiele bevestiging van bijvoorbeeld een bagagerol of (grotere) tas.Zie ook gerelateerde producten onderaan.
Art. nr. HE80076140001

€ 109,00*
Bagagerek Ducati Multistrada V4 / S / Sport vanaf 2021 C-Bow
C-Bow snelbevestiging voor alle Hepco&Becker zijtassen met C-Bow bevestiging.De C-Bow tassen zijn met een simpele handeling aan de drager te bevestigen en weer af te halen.De tassen kunnen met een slot aan de drager vastgezet worden.Voor meer info zie onderstaande video en montage info.Voor bijbehorende C-Bow tassen zie gerelateerde producten hieronder.
Art. nr. HE63076140001

€ 196,00*
Bevestiging Tanktas Ducati Multistrada V4 / S / Sport
Lock-it snel wissel tankring voor diverse modellen tanktassen van Hepco&Becker.-vernieuwd magnetisch Lock-it systeem.-inclusief afdekkapjes om de magneten te beschermen.-compleet met bevestigingsmateriaal.-met montagehandleidingZie ook onderstaande videoVoor bijbehorende tanktassen zie gerelateerde producten hieronder.
Art. nr. HE50676140001

€ 49,95*
Rek Topkoffer Ducati Multistrada V4 / S / Sport vanaf 2021
Zeer stabiele drager voor topkoffer van Hepco & Becker vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in de kleur zwart.Let op! Om deze drager te kunnen monteren moet de originele drager ook gemonteerd zijn. De drager van Hepco&Becker wordt op deze drager gemonteerd!Kies uw topkoffer onderaan bij gerelateerde producten.
Art. nr. HE65576140101

€ 165,00*

Hepco & Becker

Begin jaren 80 begon Hepco&Becker met het ontwikkelen en produceren van motor bagagerekken en motor koffers. Een nieuw marktsegment met dragers die speciaal voor elk individueel model ontworpen en op maat gemaakt werden. Tegenwoordig kunnen meer dan 650 verschillende motoren - van 25 jaar tot hagelnieuw - voorzien worden van Hepco&Becker motor bagagedragers. Een dergelijk breed aanbod is uniek in de wereld. Het programma werd in de loop der jaren nog uitgebreid met een groot aantal producten. Hepco&Becker ontwikkelt en produceert naast een groot aantal verschillende soorten bagagesystemen en koffers ook motor valbeugels, middenbokken, sportracks, soft luggage, custom artikelen en nog veel meer. De kwaliteitsproducten van Hepco&Becker zijn inmiddels een begrip in Nederland met snelle leveringen, hoge kwaliteit en echte specialisten op bagagegebied in de breedste zin.